Marija Obradović i Dragan Stevanović održali sastanak sa naprednjacima u Lebanu

Potpredsednica SNS-a Marija Obradović i potpredsednik IO SNS-a Dragan Stevanović održali su danas sastanke sa članovima i simpatizerima ove stranke u Lebanu. Oni tokom juna obilaze šest okruga u ovom delu Srbije gde razgovaraju sa članovima o nekim narednim aktivnostima u stranci.
Imajući u vidu trenutnu političku situaciju u zemlji sa našim članovima razgovaramo o tome šta će biti naše aktivnosti od jeseni, rekla je u izjavi za Info centar juga potpredsednica SNS-a Marija Obradović.
„Razgovarali smo o jačanju i intenziviranju stranačkih aktivnosti, takođe smo razgovorali o eventualnom predlogu za konačno rešenje statusa Kosova i Metohije. Insistirali smo na jedinstvu, slozi i timskom radu u strancu jer je to veoma bitno posebno sada kada je zemlja pred nekim bitnim odlukama nisu nam potrebni neki unutar stranački sukobi“ istakla je Marija Obradović.Ona je dodala da povereništva u Medveđi, Lebanu i Bojniku imaju punu podršku centrale stranke i predsednika stranke Aleksandra Vučića.
Građani su imali priliku da pitaju Mariju Obradović i Dragana Stevanovića o nekim svojim lokalnim problemima i dobili su obećanje da će oni učini sve što je u njihovoj moći da im pomognu.