Danica Pešić još uvek nije pronađena, rođaci mole za pomoć

Sedamdesetogodišnja Danica Pešić iz Lugara, koju rodjaci i meštani zovu Slobodanka nestala je prekjuče u popodnevnim satima.

Danica boluje od skleroze i kako njeni rođaci saznaju poslednji put je viđena u selu Ždeglovo u blizini autobuske stanice. Rođaci su nestanak odmah prijavili policiji i krenuli u potragu za Danicom.

Zamolila bih sve gradjane iz okolnih sela i Lebana da obidju svoje njive i šume! Nažalost još nismo pronašli Danicu. Molimo za pomoć jer nije moguće obići sve a svugde može da bude. Danica ili kako je u Lugaru znaju kao Slobodanka boluje od skleroze i kako imamo saznanja kada je viđena u Ždeglovu na autobuskoj stanici rekla je da ide u Šumane, odakle je rodom, ali je tamo nema. Za  pomoć smo zamolili i lovačko udruženje koje će pretražiti ovaj teren. Imamo neka saznanja da je neko video u bošnjačkom bagremu kako ide peške prema Leskovcu tako da ćemo sada i taj deo pretraživati“ kaže za Lebanske vesti rođaka Danice Pešić.

Mole se svi ako su videli Danicu ili imaju bilo kakvih saznanja da odmah jave policijskoj stanici u Lebanu ili portalu Lebanske vesti putem poruke na našoj fejsbuk stranici.