Bogdanović: Lep dan za meštane u Donjem Vranovcu a radiće se još dosta i u drugim mestima

Predsednik opštine Lebane, Ivan Bogdanović danas je sa svojim saradnicima i koalicionim partnerima obišao završne radove na asfaltiranju ulica u Donjem Vranovcu. Asfaltiranje ulica u ovom selu biće završeno u toku sutrašnjeg dana.

Kako je istakao predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović jedan krak je 568 a drugi 103 metra, a radovi bi bili završeni i pre da nije usledilo loše vreme i još jedan nepredviđeni posao vezan za izgradnju mosta i sanaciju potoka koji se slivao godinama sa obližnjeg brda.

Ovim se ne završava unapređenje infrastrukture u ovom selu jer je u planu asfaltiranje još jednog kraka i spajanje ovog sela sa selom Malo Vojlovce putem u dužini od 2 kilometra.

Predsednik Saveta mesne zajednice ovog sela Slađan Mihajlović naglasio je da će asfatiranjem puta biti stvoreni uslovi za bolji razvoj poljoprivrede i sprečavanje odseljavanja

httpss://www.youtube.com/watch?v=lczFtCL3hPU

Kako je zaključio Bogdanović lokalna samouprava, kada je u pitanju unapređenje seoske infrastrukture neće se zaustaviti ovim radovima jer je u pripremi asfaltiranje puta u Togočevcu, a nakon toga i u Šumanu, Lebanu i ostalim delovima lokalne samouprave, kao što su Šilovo i Novo Selo, kao i pojedine gradske ulice.