U Togočevcu asfaltirana ulica

Predstavnici lokalne samouprave, na čelu sa predsednikom opštine Ivanom Bogdanovićem i direktorom RPK Leskovac Goranom Jovićem, danas su obišli radove na asfaltiranju ulice u Mesnoj zajednici Togočevce. Ova ulica je u dužini od 277 metara a vrednost radova, samo u ovoj mesnoj zajednici, iznose oko 3,5 miliona dinara.

Predsednik Bogdanović je ovom prilikom rekao da su u ovoj Mesnoj zajednici za poslednje tri godine asfaltirane 4 ulice u ukupnoj dužini od 1300 metara ali i da se neće stati sa radovima jer je u ovoj godini planirano i asfaltiranje ulice od Togočevca ka selu Vlase.

Inače, posle Vojlovca i Pertata, Togočevce je treća po redu Mesna zajednica u kojoj se izvode radovi na asfaltiranju ulica.

Goran Aleksić, predsednik Mesna zajednice Togočevce kaže da se meštani ovog sela pretežno bave poljoprivredom te je asfaltiranje ulica za sve njih, do danas, bio jedan od gorućih problema.

Meštani ovog sela danas su imali samo reči hvale za lokalno rukovodstvo a najradosnija je bila mala Lena koja će kako nam je rekla, napokon moći da vozi rolere.


Radovi na asfaltiranju ulice u lebanskom selu Togočevce biće završeni u toku današnjeg dana a već sutra pripremni radovi za asfaltiranje počinju u Šumanu.

Lebanske vesti