FK Čukarički gostovao u Bošnjacu

Proteklog vikenda u Bošnjacu je gostovao FK Čukarički iz Beograda, što je kako ističu u školi fudbala Jedisntovo iz Bošnjaca velika čast za njih.

Fudbalski klub Čukarički je član super lige Srbije, klub koji mnogo ulaže i prema rečima Igora Mitića iz škole fudbala Jedisntvo Bošnjace, jedan je od tri bolje organizovanih klubova u Srbiji.

“Za nas je velika čast sto smo imali priliku da ugostimo FK Čukarički i da polaznici naše škole mogu da odmere snage sa svojim vršnjacima iz Čukaričkog. Ono što je bitno za školu fudbala Jedinstvo iz Bošnjaca da smo mi svojum radom iz jedne male sredine skrenuli pažnju mnogim klubovima iz super lige Srbije” kazao je za naš portal Igor Mitić, trener u školi fudbala Jedinstvo iz Bošnjaca.

Kako ističe Mitić deca koja su prošla školu fudbala uspešno nastupaju u Srpskoj ligi Srbije za svoj matični klub Jedinstvo iz Bošnjaca.

“Tu pre svega mislim na Marka Stankovića, Nemanju Đorđevića, Nikolu Sretkovića. Za mene kao trenera je velika stvar da deca nepreduju i svojim talentom skreću pažnju velikim klubovima, kao što je Petar Dimitrijević postao član fudbalskog kluba Čukaricki, dok je Filip Gligorijević nastavio karijeru u Vojvodini iz Novog Sada” zaključuje Igor Mitić trener škole fudbala Jedisntvo iz Bošnjaca.

Evo i rezultata po kategorijama:

Petlići FK Jedinstvo(B) – FK Čukarički 0 – 4;

Cicibani FK Jedinstvo(B) – FK Čukarički 1 – 0

Cicibani (godiste 09): FK Jedinstvo(B) – FK Čukarički 1 – 5.