U nedelju besplatni seminar „Samoodbrana za školarce“

Ninđucu klub Buđinkan Leskovac organizuje drugi po redu potpuno besplatni seminar „Samoodbrana za školarce“. Seminar će biti održan u nedelju, 13. maja 2018. godine u prostorijama sale MMA Gym u ulici Kralja Petra I, broj 13 u Leskovcu (pored benzinske pumpe Ramazza). Početak seminara je u 12 časova a završava se u 15 časova.
Ovo je drugi seminar ovakvog tipa po redu nakon veoma uspešnog seminara održanog 2017. godine kome je prisustvovalo oko 60 učesnika različitog uzrasta. Cilj seminara je edukacija dece (devojčica i dečaka) uzrasta od 7 do 14 godina o kontroli nasilja i suzbijanju nasilničkog ponašanja i zastrašivanja unutar škole i van nje. Seminaru mogu prisustvovati i zainteresovani roditelji učesnika.
Ne seminaru će biti obrađene tri tematske jedinice:
1. Psihološko zastrašivanje i neophodna odbrana od istog.
2. Fizičko nasilje i uspešna kontrola nasilnika u samoodbrani.
3. Tehnike samoodbrane i javno obraćanje prilikom slučajeva nasilja.
Tehnike samoodbrane koje će se podučavati na seminaru su iključivo tehnike suzbijanja nasilja, tehnike bez udarca čija primena ne nanosi trajne povrede. Cilj navedenih tehnika je obuzdati nivo nasilja kod napadača sa uspostavljanjem kontrole na zemlji.
Organizator seminara je Udruženje građana Ninđutsu klub Buđinkan Leskovac, a glavni instruktor na seminaru je Vladimir Stevanović sertifikovani Ninđucu instruktor, nosilac crnog pojasa VII dan, predsednik Udruženja građana Ninđutsu klub Buđinkan Leskovac, prvak države u Kudo-u (japanski MMA) višegodišnje iskustvo u raznim borilačkim veštinama, sistemima samoodbrane, poslovima obezbeđenja lica i objekata.
Seminar je potpuno besplatan i otvoren je za svu decu, devojčice i dečake, uzrasta od 7 do 14 godina koji žele da nauče osnove samoodbrane. Od opreme je potrebno poneti trenerice i majicu, trenira se na strunjačama tako da nema obuće. Sve informacije možete obiti na broj telefona 064/3824 770.