Veče internacionalnog profi boksa u centru Lebana 10. jula

Pod pokroviteljstvom Skupštine opštine Lebane, 10. jula na gradskom trgu u Lebanu sa početkom od 20 časova biće održana internacionalna revija profesionalnog boksa. Predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović tim povodom je istakao da su opštinske strukture Lebana preuzele obavezu organizovanja revije sa željom da ljubiteljima boksa na jugu Srbije prirede izuzetan sportski događaj koji se po prvi put organizuje u Lebanu. Na samoj reviji nastupaće pored boksera iz Srbije i bokseri iz Mađarske i Belorusije koji će ukrstiti rukavice sa našim domaćim bokserima. 

  „Već 12 godina se bavim boksom, kao reprezentativac branio sam boje Srbije u zemlji i inostranstvu. Boksovao sam za klubove iz Leskovca, Niša, Beograda i svako me svojatao a ja nikad nisam bio njihov, ja sam iz Lebana, tačnije naselje Konjino, i mom gradu i mojim komšijama sam dužan da pružim jednu dobru partiju boksa, i baš zato več profesionalnog boksa nosi naziv SVOM GRADU“ – kaže za infocentarjug.rs  poznati bokser Darko Stanković.

 „Ovo je veoma ozbiljan bokserski događaj u Srbiji jer po kvalitetu boksera koji će učestvovati stvarno diže prašinu u svetu profi boksa. Moja ideja je bila da napravimo reviju profi boksa, u razgovoru sa predsednikom opštine Ivanom Bogdanovićem naišao sam na ogromnu podršku i razumevanje i od prvog dana cilj nam je bio da organizujemo veče ozbiljnog profi boksa. Sve kockice su se sklopile, za sada nam ostaje samo još da sačekamo dan meča jer pripreme teku u najboljem redu. Ovom prilikom se javno zahvaljujem lokalnoj samoupravi a posebno predsedniku opštine Ivanu Bogdanoviću jer će naši građani, naša omladina i ljubitelji sporta imati mogćnost da u našoj maloj sredini uživo vidi boks kakav se gleda samo na tv ekranima“ – poručuje Stanković. 

Lebanske vesti