Izvinjenje iz lebanskog EPS-a zbog novogodišnjeg dočeka u mraku

Povodom nestanka električne energije u novogodišnjoj noći, Elektrodistribucija Leskovac, pogon Lebane izdao je saopštenje, koje prenosimo u celosti:

 

Poštovani korisnici, obaveštavamo vas da je 31. decembra 2017. godine oko 22 sata došlo do kvara na 10kV podzemnom kablu između TC 10/0,4 kV Dom kulture  „Stara putna sekcija“, tako da je jedan deo Lebana ostao bez snabdevanja električnom energijom.Za lokalizaciju i sanaciju nastalog kvara hitno su angažovane pripravne ekipe iz Lebana i Leskovca tako da je 01. januara 2018. godine u 16:20 sati uspostavljeno stabilno snabdevanje električnom energijom.

Ovom prilikom želimo da uputimo iskreno izvinjenje svim korisnicima koji su u novogodišnjoj noći ostali bez napajanja električnom energijom.

Ogranak Leskovac, pohon Lebane poslednjih godina ulaže značajna sredstva u izgradnju nove i modernizaviju postojeće elektroenergetske infrastrukture. Planom poslovanja za 2018. godinusagledan je nastavak započetih investicija, a sve u cilju kvalitetnijeg i pouzdanijeg snabdevanja korisnika na teritoriji opštine Lebane, navodi se u saopštenju koje potpisuje Aleksandar Dimitrijević, rukovodilac pogona Lebane.