Zoran Ilić podneo ostavku, (nezvanično) novi predsednik opštine Ivan Bogdanović

Na današnjem sastanku povereništva Srpske napredne stranke u Lebanu, Zoran Ilić predsednik opštine Lebane podneo je neopozivu ostavku na mestu predsednika opštine iz ličnih razloga jer želi da, kako nam je potvrđeno, nastavi da se bavi svojim poslom i da se vrati na poziciji v.d. direktora Veterinarske stanice. Kako saznaje Info centar juga ostavka Zorana Ilića na mestu predsednika opštine Lebane je njegov lični čin.

Ilić ostaje da bude aktivan član u rukovodstvu Srpske napredne stranke u Lebanu iz koje poručuju da je Ilić dao veliki doprinos u proteklom periodu za vreme njegovog mandata i da odnosi sa njim ostaju u izuzetno dobrim odnosima.

 

S obzirom da je ostavka data i Povereništvu SNS -a u Lebanu, odbornici u punom sastavu su večeras jednoglasno doneli odluku da, na sledećoj sednici Skupštine koja je zakazana za četvrtak 30. novembar od 09 sati, kandidat za novog predsednika opštine Lebane bude dosadašnji zamenik predsednika opštine Ivan Bogdanović, kandidat ispred SNS-a na mestu budućeg zamenika predsednika opštine je Boban Pejić, dosadašnji zamenik predsednika Skupštine. Na mestu zamenika predsednika Skupštine Srpska napredna stranka predložiće profesora Svetu Pavlovića iz Bošnjaca.

Podršku ovim predlozima dala je i Socijalistička partija Srbije koja je i koalicioni partner SNS-a u Lebanu.