Uručena pomoć Robertu Niškiću

Juče su ljudi iz Pravoslavnog udruženja „Samo sloga Srbina spasava“ posetili Roberta Niškića, kojom prilkom su mu uručuli novčanu pomoć od 43.000 dinara i ikonu Sv. Nektarija Eginskog u znak podrške ka ozdravljenju.
Ovo Udruženje organizovalo je dve humanitarne akcije za pomoć Robertu. Na humanitarnoj žurci i turniru u basketu sakupili oko 43.000 dinara koje su mu danas uručili. Udruženje se zahvaljuje svim dobrim ljudima koji su podržali akcije u kojima su sakupljena sredstva.

Pravoslavno Udruženje Samo sloga Srbina spasava u saradnji sa klubom ,,Pećina“ organizuje humanitarnu žurku u večeras u 20 časova. Organizatori najavljuju da će 50 prihoda od pića biti doniran u humanitarn svrhe te stoga pozivaju sve ljude dobre volje, da dođu u subotu, da pokažu solidarnost, da zajedno učestvujemo u ovoj humanitarnoj akciji i pomognemo onima kojima je najpotrebnije, a u nedelju 17. juna, u organizaciji Pravoslavnog Udruženja „Samo sloga Srbina spasava“ i stonoteniskerskog kluba Radan Lebane, održaće se humanitarni turnir u stonom tenisu. Turnir se održava u sportskoj hali u Lebanu. Izvlačenje parova počinje od 13 časova. Kotizacija za učešće na turniru je 200 dinara.