Predsednik Bogdanović i Džaja iz Amadeus benda pozvali Lebančane na Paradajz fest

Frontmen grupe „Amadeus benda“ Bojan Tasić Džaja danas je bio gost predsednika opštine Lebane Ivana Bogdanovića. Povod za Džajinu posetu je predstojeća manifestacija „Paradajz fest“ koja će biti održana u centru Lebana od 30. jula do 01. avgusta. Koncert Amadeus benda biće održan 31. jula na platou ispred Doma kulture.

„Deset godina je prošlo od našeg poslednjeg nastupa u Lebanu, mada ovde imam i rođake, i trebao sam da dođem i ranije ali eto….ovom prilikom bih da im se izvinim što nisam imao prilike da ih posetim“ – kaže Bojan Džaja.

httpss://www.youtube.com/watch?v=p-VYDq-w4vk

„Prvo da se zahvalim predsedniku Ivanu Bogdanoviću što nas je pozvao da budemo gosti 31. jula na prvom festivalu Paradajz festa, i biće nam zaista velika čast, s obzirom da dugo godina nismo bili u Lebanu nadam se da će biti fenomenalno veče, dobar i lep koncert. Iskoristio bih ovu priliku da pozovem sve Lebančane i ljude iz okolnih opština da dođu i da se lepo družimo“ – kazao je Džaja.

Po rečima predsednika opštine Lebane, Ivana Bogdanovića pripreme, za prvu manifestaciju Paradajz fest, teku po planu i programu.

„Sve ide po planu i programu, na veliko zadovoljstvo mojih saradnika, mojih sugrađana i mene lično druge večeri na Paradjz festu nastupiće jedna od najpopularnijih grupa, Amadeus bend. Posebno mi je drago što je danas moj gost Bojan Tasić Džaja, koji je pozvao sve Lebančane i ljude iz okolnih mesta na jedno lepo druženje. Opština Lebane će zasigurno biti dobar domaćin i ako se prema našoj proceni očekuje veliki broj posetilaca. Uz pomoć Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave koje je dalo podršku ovom projektu i učestvuje u realizaciji Paradajz festa pripreme teku po planu i slobodno mogu da kažem da će to biti jedan odličan festival. I što se tiče samih izlagača, odnosno naših poljoprivrednih proizvođača paradajza, koje će biti izloženo na štandovima u centru Lebana, i tu sve ide po planu, biće tu i izlagači veletrgovina semena i svih propratnih stvari koje su potrebne za proizvodnju voća i povrća a ono što je takođe bitno za sve poljoprivrednike biće organizovana i edukacija u Domu kulture a bliže informacije zainteresovana lica mogu naći na stranici Paradajz fest. U nedelju 01. avgusta će biti održano takmičenje, u određenim disciplinama, spremanje raznih jela od paradajza i drugog povrća“ – kazao je Bogdanović i još jednom pozvao sve ljude dobre volje na lepo druženje u Lebanu.

Inače, prvo veče na manifestaciji Paradajz fest nastupiće Haris Džinović a 01. avgusta muzičkim spektaklom festival zatvara Dejan Petrović i Big bend.

httpss://www.youtube.com/watch?v=6H32w8m3xWc

IZVOR: infocentarjug.rs