PARADAJZ FEST i trodnevni spektakl u Lebanu uz Harisa Džinovića, Amadeus bend i orkestar Dejana Petrovića i Big benda

Trodnevna manifestacija „Paradajz fest biće organizovana po prvi put u Lebanu, opštini koja je po broju proizvedenog paradajza prva u Srbiji.

Manifestacija se održava od 30. jula do 01. avgusta, a organizatore očekuje značajan broj gostiju iz zemlje i inostranstva. Planiran je veliki broj događaja, izložbi, radionica, predavanja i susreta.

httpss://www.youtube.com/watch?v=6H32w8m3xWc

Paradajz fest ima za cilj promociju opštine Lebene, njenih poljoprivrednih i turističkih potencijala, a organizovanje ove manifestacije značajno će uticati na razvoj turizma ovog kraja. Pokrovitelj festa je opština Lebane a posetioce očekuje i trodnevni muzički spektakl uz Harisa Džinović, koji će nastupiti prve večeri.

Drugo veče rezervisano je za koncert Amadeus benda, a prvog avgusta, na zatvaranju „Paradajz festa“ nastupiće Dejan Petrovića i Big bend.

Za projekat „Paradajz Fest“ od  Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave opština Lebane dobila je iznos od 3.246.000 dinara, a iz sopstvenih sredstava za ovu manifestaciju izdvojiće dodatnih 3,6 miliona dinara.

httpss://www.youtube.com/watch?v=val8tGngj1A