Vučiću najviše priznanje u razvoju i afirmaciji opštine Lebane

Odbornici Skupštine opštine Lebane usvojili su odluku kojom će opština Lebane dodeliti 21 priznanje povodom 8. Novembra dana opštine Lebane.

Nagrade će biti dodeljene u vidu plakete, povelje i pohvale.

Za neizmeran doprinos u razvoju i afirmaciji opštine Lebane ovogodišnje najviše prizanje opštine Lebane u vidu plakete pripašće predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Nagrade u vidu povelje za izvanredan doprinos u ostvarivanju razvoja i unapređeneju opštine Lebane, rukovodstvo Lebana ove godine dodelilo je ministarvu trgovine, turizma i telekomunikacija, potom ministarstvu kulture i informisanja, ministarvstvu pravde i ministarstvu privrede. Povelju opštine Lebane dobiće i Ormo grupa iz Turske, Javno vodoprivredno preduzeće „Srbijavode“, Centar ministarstva odbrane Leskovac, Kancelarija za upravljanje Javnim ulaganjima, organizacija HELP. Poveljom su nagrađena i lebanska Javno komunalna preduzeća Komunalac i Vodoovd, kao i ODS EPS distribucija Beograd .
Pohvale opštine Lebane za 2017 godinu dobiće tatar Gimnazijalac iz Lebana za postignut naročit uspeh u pozorišnom i umetničkom stvaralaštvu, potom Tamara Grujić autorka serijala „S Tamarom u akciji“ za humanitarne aktivnosti na teritoriji opštine Lebane, pohvalu će dobiti i Crkvena opština Lebane za zalaganje u saradnji verske i svetovne vlasti i afirmaciji Crkve u našem društvu.
Opština Lebane i ove godine će nagraditi učenike generacija osnovnih i srednjih škola iz Lebana. Ovogodišnji dobitnici su Miloš Bogdanović učenik generacije Gimnazije, Veljko Filipović učenik generacije STŠ „Vožd karađorđe, Nina Paunović učenica generacije OŠ „Radovan Kovačević Maksim“, Aleksandra Milić učenica generacije OŠ „Vuk Karadžić“ i Petra Jović učenica generacije OŠ „Radoje Domanović“ iz Bošnjaca.

 

(LBV)