U Togočevcu asfaltirana ulica Kralja Petra

U dužini od 822 metra danas je asfaltirana  ulica Kralja Petra uTogočevcu, a radove su danas obišli saradnici predsednika opštine Lebane. Vrednost radova u ovoj mesnoj zajednici je oko 11 miliona, a novčana sredstva je obezbedilo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i opština Lebane.

Pomoćnik predsednika opštine Lebane Goran Lazarević podsetio je da je opština Lebane od Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede dobila 10 miliona dinara za uređenje putne infrastrukture i trenutno se asfaltira poslednja ulica iz ovog projekta.

„Ovaj put koji se danas radi spaja Togočevce i Vlase, odnosno opštinu Lebane sa Leskovcem. Lokalnom stanovnišvu je asfalat od velikog značaja, jer će im olakšati prevoz poljoprivrednih proizvoda, a donekle i samu proizvodnju, odnosno odlazak do svojih parcela“, rekao je Lazarević.

Ukupna dužina puta po ovom projektu u tri mesne zajednice je 1,4 kilometra, dok je vrednost radova po ugovoru 16,2 miliona dinara sa PDV-om. U Togočevcu je u prethodnom periodu asfaltirano više ulica, odrađena je sanacija kolovaza od ulaza u selo, kao i sam centar, te je zajedno sa današnjom investicijom uloženo oko 24,5 miliona dinara u putnu infrastrukturu.

Lebanske vesti