Leontina oduševila klince u Lebanu

U Lebanu u Domu kulture Radan, juče je sve vrvelo od talenata, vedrog duha, pesme i dobre zabave. Naime, Leontina Vukomanović, naša poznata kompozitorka, tekstopisac, dirigent dečjeg  hora „Čarolija“ i pop pevačica, oduševila je nekoliko stotina najmlađih Lebančana dobrom zabavom sa puno šale i pesme.
Leontina je izvela neke od najpoznatijih dečijih hitova poput Deca su ukras sveta, Decu ne donose rode, Miš je dobio grip, Necu lutku, necu zvecku, Kako rastu deca.  Sve vreme na bini su joj društvo pravili mališani, a kako se bližio kraj koncertima na bini je bilo sve više dece. Već sa prvi taktovima gotovo svi u slai su ustali i sve vreme su đuskali sa Leontinom.
Naravno klinci su nesebično pomagali i iz sveg glasa pokazali da je malo potrebno da se oslobode treme, pokažu talenat za pevanje i dobro zabave, te su tako u pauzama između pesama deca recitovala i pevala u želji da pokažu svoj talenat. Pred kraj koncerta Leontina je horski sa decom izvela i pozante pop hitove Kolacici, Barakida i Brazil, što je izazvalo pravu euforiju među klincima.
Moja publika se stalno obnavlja i stalno raste tako da je ona uvek nova kaže Leontina Vukomanović za Info centar juga.
„Svaki put kad se družim sa mališanima mene oni uvek obraduju nekim svojim interesantnim nastupima jer na ovim današnjim koncertima u Bojniku i Lebanu koji su zamišljeni kao pokazivanje talenta, pored toga što ja pevam mališanima, oni meni pokažu neki svoj talenta, recitaciju, pesmu a ponekad neko od klinaca pokaže i talenat za ples“ 
Posebno je raduje kada vidi veoma malu decu koja nemaju strah od javnog nastupa i od mikorfona i prihvate se i otpevaju nešto, ali sve što su nam pokazali mališani pokazuje nam da se oni dosta turde i da vežbaju. 
„Mališani sa juga su veoma lepo vaspitani i poprilično lepo se ponašaju na sceni, čini mi se da neguju taj neki koncertni duh, a koliko vidim i vole kada im dođe neki gost sa strane, tako da se ja uvek nekako osećam dobrodošlom“ ističe Leontina.
Po njenim rečima ima dosta lepih pesama za decu koje mogu da žive dosta dugo jer stalno dolaze nove generacije koje uživaju u tim pesmama. Ovi interaktivni koncerti će se nastaviti i dalje jer se pokazalo da nailaze na odličan prijem kod najmlađih. To se pokazalo i juče u Lebanu jer su i posle koncerta mališani strpljivo čekali Leontinu da uzmu autogram ili da se fotografišu.