Ilić potpisao ugovore sa medijima

U kabinetu predsednika opštine Lebane dr Zorana Ilića, predstavnici medija kojima su odobrena sredstva po Konkursu za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja za 2017.godinu, potpisali su ugovore sa lokalnom samoupravom.Na konkurs za iznos od milion dinara sredstava izdvojena iz budžeta javila su se petnaest učesnika, a njih devet je odlukom komisije dobilo sredstva za sufinansiranje svojih projekata iz budžeta opštine Lebane.

      

 

U otvorenom i srdačnom razgovoru sa vlasnicima i urednicima medija dr Zoran Ilić, predsednik opštine Lebane istakao je da ova lokalna samouprava ima odličnu saradnju sa medijima i da su upravo mediji i portali učinili da se mnogo toga pokrene u varošici na Jablanici.

„Posle četrdeset i više godine uskoro ćemo biti u prilici da zaposlimo više od 500 mladih Lebančana. U svemu tome, izveštavajući istinito i pravovremeno doprineli su mediji. Naša vrata su vam zbog izuzetne korektnosti i istinitosti u informisanju građana i šire javnosti širom otvorena jer nam je stalo da se o našoj sredini čuje istina ali i rezultati koje postižemo u oblasti ekonomije, privrede, sporta, kulture i drugih delatnosti jer, kako kažu ono što portali, radio i TV nisu objavili nije se ni dogovodilo. Zato želimo da nam istinitim i pravovremenim informisanjem pomognete da uredimo našu opštinu, da izgradimo, unapredimo, kako bi se ovde bolje i lepše živelo. Zbog dobre saradnje i objektivnog informisanja planiramo da naredne godine povećamo sredstva za medije, kako bi rešili probleme koje imate u svojim redakcijama“ – kazao je Ilić.

   

   

Prema njegovim rečima, zajednički snagama u protekloj godini urađeno je dosta toga. Rekonstrukcija puteva, vodovodne mreže, atarskih puteva, uređenje ivičnjaka i trotoara sa drvoredom, sređivanje gradskih ullica, sportskih terena, škola, fasade i stolarije na Domu zdravlja, samo su neki od projekata koji su realizovani.

(LBV)