Aktivistkinje Foruma žena SNS Lebane danas podelile uskršnja jaja mališanima i učestvovale na humanitarnom bazaru

Forum žena i aktivisti Povereništva Srpske napredne stranke u Lebanu povodom predstojećeg velikog i najradosnijeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, delile su danas uskršnja jaja i uskršnju dekoraciju koju su vredne i kreativne članice Foruma žena SNS napravile za najmlađe sugrađane, kao i slatkiše u vidu čokoladnih jaja.

„Okupili smo se danas ovde u susret jednom od najvećih pravoslavnih praznika da obradujemo naše mališane i podelimo sa njima sreću i blagostanje. Uskrs je praznik kome se najviše raduju deca jer taj dan provode sa svojim najbližima. Iako ovaj običaj farbanja jaja, datira iz davnina, savremene domaćice ga i dalje neguju, trudeći se da svake godine što lepše ukrase i ofarbaju jaja. Forum žena SNS-a u Lebanu, tradicionalno za ovaj veliki praznik, ne zaobilazi naše najmlađe sugrađane“, rekla je Olivera Pantović, ispred Foruma žena.

Forum žena i aktivisti Srpske napredne stranke u Lebanu, na čelu sa poverenikom Goranom Jovićem, uputili su čestitku svojim sugrađanima i poželeli srećan Uskrs, mir, sreću i blagostanje u svakom domu.

U susret Vaskrsu danas je ispred Doma kulture organizovan Humanitarni bazara gde su i članice Foruma žena SNS-a učestvovale dobrovoljnim novčanim prilogom.

Lebanske vesti