Sutra prva Klikerijada u Lebanu

Sutra i prekosutra, na trgu ispred Doma kulture u Lebanu, oržava se prvi turnir u klikerima „Klikerijada 2018“. Izvlačenje parova zakazano je za subotu u 12 sati i 30 minuta nakon čega počinje takmičenje.
Organizator ovog jedinstvenog takmičenja je Pravoslavno udruženje Samo sloga Srbina spasava. Organizatori Klikerijade danas su postavili teren za sutrašnje takmičenje.
Da li današnja deca znaju šta su klikeri? Da li su nekada igrala klikere? Ili su ipak zarobljena u digitalnom svetu!? 
Ajde mi stariji da im pokažemo šta su prave igre, gde se stiču prava drugarsta, a ujedno da se vratimo jedno 15 godina unazad. Pozivamo sve dobre ljude, sve humanitarce, sve klikeraše, da se prijave na turnir, da se družimo, pomognemo ugroženima i predstavimo ,,novu“ igru deci današnjice“, ističe Radovan Cvetković iz udruženja Samo sloga Srbina spasava.
Kkao saznajemo od organizatora za sada se prijavilo 30-ak učesnika. Kotizacija za učešće je simboličnih 99,9 dinara, a sav prikupljen novac biće doniran onima kojima je najpotrebniji. Svi koji žele da učestvuju na ovom jedinstvenom turniru mogu se prijaviti na telefon 061/64-99-767. Za najbolje takmičare obezbeđene su nagrade.