Đacima generacije školske 2021/2022 uručene plakete i novčane nagrade

Danas je u prostorijama Skupštine opštine Lebane održana promocija đaka generacije školske 2021/2022.

Uvodnu reč dao je predsednik Skupštine opštine Lebane Boban Pejić koji je pozdravio sve prisutne i poželeo im dobrodošlicu u ime Skupštine opštine, Kabineta opštine, predsednika opštine Ivana Bogdanovića i svoje ime. Đacima je čestitao i poželeo još više uspeha u daljem školovanju. On je istakao da je zadovoljan jer su đaci već upisali fakultete i srednje škole i da se nada da će nakon završetka školovanja ostati u svom Lebanu uz obećanje da će im vrata opštine biti uvek otvorena.

   

Pomoćnica predsednika opštine Nataša Stojanović je istakla da joj je velika čast što godinama radi ovaj posao i što sarađuje sa najkvalitetnijom decom – decom koja su svojim znanjem i trudom postigla vrhunski uspeh u dosadašnjem školovanju. „Opština Lebane na ovaj način želi da na jedan skorman način ukaže poštovanje i podršku deci koja su svojim radom i trudom postigla ove rezultate“, istakla je Nataša Stojanović.

   

Svim nagrađenim đacima generacije, njihovim roditeljima i nastavnicim i mentorima čestitke je uputio i direktor OŠ „Radovan Kovačić Maksim“ Nebojša Đorđević. Direktor se zahvalio i lokalnoj samoupravi koja ima lepu tradiciju da svake godine nagrađuje najbolje učenike opštine, što je podstrek za učenike ali i direktore i nastavnike škola da se maksimalno angažuju u svom radu.

Nagrađeni učenici su pored plakete dobili i novčanu nagradu od 10.000,00 dinara.

       

   

(ICJ)