Cvetković: Ovo je jedan od najvećih uspeha u istoriji Odbojkaškog kluba Radan

Minulog ponedeljka, u Lebanu je odigran finalni turnir Međuokružnog saveza Leskovac u kategoriji pionirki – odbojkašica rođenih nakon 2006. godine, a na koji su učešće kroz ligaški deo obezbedile ekipe „Panda“ iz Vranja, „Surdulica“, „Leskovac 98“ iz Leskovca i domaćin „Radan“.

Nakon uzbudljivih i neizvesnih utakmica, na kraju su domaće odbojkašice u finalu savladale „Leskovac 98“ rezultatom 3:2 u setovima.

„Ovo je jedan od najvećih uspeha u istoriji našeg kluba. Kao predstavnici južne Srbije, naš klub će se na državnom prvenstvu od 14. do 16. maja na Ubu takmičiti sa najboljim srpskim pionirskim ekipama i to će biti odličan turnir da se naše devojke oprobaju u najjačoj konkurenciji. Mogu da kažem i da će sve troškove trodnevnog boravka na Ubu finansirati lokalna samouprava i ja im se ovim putem zahvaljujem na podršci“ – kazao je Dragan Cvetković, trener OK „Radan“.

„Ove godine je na naplatu stigao sav trud i odricanje koje su devojke i muškarci uložili. Moram da istaknem da su seniori takođe ove godine dominantno, uz samo jedan izgubljeni set, osvojili prvenstvo Međuokružne lige Leskovac i plasirali se u viši rang takmičenja. Trenutno odbojkaški klub „Radan“ ima formirane šest selekcije sa preko 180 dece. Od skora je počela sa radom selekcija kluba u Bošnjacu koja je realizovana uz pomoć Odbojkaškog saveza Srbije i generalnog sekretara, gospodina Ivana Kneževića, i još jednom hvala rukovodstvu saveza“ – rekao je predsednik kluba, Miodrag Živković, za lebanskevesti.rs.

Lebanske vesti