Stiže još jedna fabrika u Lebanu

Opština Lebane potpisala je ugovor o otvaranju novog pogona preduzeća „Nam investment“ u Lebanu.

Opština Lebane potpisala je ugovor o otvaranju novog pogona preduzeća „Nam Investment“. Ugovor je potpisan na Dan opštine u Lebanu. Ovom preduzeću, koje se bavi proizvodnjom kozmetičkih i hemijskih proizvoda i već ima dobru saradnju sa gradom Leskovcem, opština Lebane besplatno je ustupila zemljište na korišćenje.

Kompanija „NAM Investment“ je kao donaciju uručila vozilo za hitne slučajeve Domu zdravlja u Lebanu.

Kompanija „NAM Investment“ Beograd je mlada i uspešna kompanija koja se bavi konsultantskim poslovima u privredi, a fokusirana je na sektor hemijske industrije i proizvodnju hemijskih i kozmetičkih proizvoda na teritoriji južne Srbije.

Ovim putem kompanija „NAM Investment“, kao nosilac projekta, izražava nameru da, u saradnji sa sporazumnim stranama, proširi svoju delatnost otvaranjem proizvodnog pogona- fabrike za proizvodnju kozmetičkih i hemijskih proizvoda u Lebanu.

   

„Pored unapređenja svog poslovanja, naš cilj je upošljavanje značajnog broja radnika, kao i poboljšanja ekonomsko socijalnog statusa stanovništva opštine Lebane“ – kazala je Slobodanka Vlajičić, direktor kompanije „NAM Investment“.

Izvor:ICJ

Zabranjeno preuzimanje fotografija!